28 Temmuz 2012

İşte Fenerbahçe'nin yeni formaları

Fenerbahçe'nin 2012-2013 Futbol Sezonu'nda giyeceği formalarının tanıtımı yapıldı. Tanıtımda, Fenerbahçe yöneticileri, futbolcuları ve teknik kadrosu hazır bulundu.


Fenerbahçe Spor Kulübü Profesyonel Futbol A Takımı’ nın 2012 / 2013 sezonunda giyeceği adidas formaları Şükrü Saraçoğlu Stadyumu 1907 tribünü terasında düzenlenen çok özel bir organizasyonla tanıtıldı. Tanıtımda, Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri, futbolcuları ve teknik kadrosu ile birlikte adidas, Türk Telekom, Avea, Ülker ve Fenerium’ un yöneticileri de hazır bulundu.

(FOTO GALERİ) FENERBAHÇE'NİN YENİ SEZON FORMALARI İÇİN TIKLAYIN!

Türkiye’de ilk kez bir Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen “PROJECT MAPPING” şov ile Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nun Fenerium Tribünü’nün dış yüzeyi özel efektlerle birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Her formaya ve o formanın temsil ettiği temaya göre hazırlanmış olan Project mapping şov eşliğinde özel olarak hazırlanan tünelden sahneye çıkan futbolcular 2012 / 2013 sezonunda giyecekleri 3 değişik formayı Fenerbahçe marş ve tezahüratları arasında kamuoyunun beğenisine sundu.

Fenerbahçe Futbol A Takımı’nın 2012/ 2013 Futbol Sezonu’nda giyeceği yeni adidas formalar, 28 Temmuz Cumartesi günü Fenerbahçeli taraflarla buluşacak. En ileri adidas teknolojileri ile geliştirilen formalar tüm Fenerium ve adidas satış noktalarında satışa sunulacak.

Fenerbahçe’nin uluslararası adidas model ve teknolojileri uygulanarak hazırlanan formalarında özel kumaşlar ve teknolojiler kullanıldı. Kumaş üzerinde uygulanan adidas ClimaCool® teknolojisi ile spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit ediliyor, özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Futbolcuların vücut ısıları 90 dakika boyunca ideal seviyede tutularak, dayanıklılıkları artırılıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü 2012 / 2013 sezon formalarında sahtecilikle mücadele anlamında bir yeniliğe de imza atarak hologram üzerinde kare kod uygulamasına geçiyor. Artık taraftarlar formalardaki kare kodu GooglePlay 'den indirdikleri “FB Lisanslı Ürün Kontrol” isimli Android uygulaması ile cep telefonlarından okutarak satın aldıkları formaların tüm bilgilerine kolayca ulaşabilecekler. Bu uygulama ile Fenerbahçe taraftarları hem ürünlerinin orjinalliğini teyid etmiş olacaklar hem de yapacakları her sorgulama ile Fenerbahçe Spor Kulübü' nün olası sahte ürünlerin yerlerini de tespit etmesine yardımcı olacaklar.

Fenerbahçe Spor Kulübü Profesyonel Futbol A Takımı, 2012/ 2013 Futbol Sezonu’nda üç farklı formayla mücadele edecek. Fenerbahçe’yi Fenerbahçe yapan değerlerin ilham verdiği yeni formaların her biri, Fenerbahçe tarih ve nüanslarından izler taşıyor.

2013 Efsane Çubuklu Forma
Efsane çubuklu forma geleneği olduğu gibi tasarım detayında üç temel unsuru içerisinde barındırıyor: Fenerbahçe Spor Kulübü’ nün şanlı tarihi, sporcuları ve taraftarının gücü.

Arka plandan gelen retro mavi renkteki minik kanarya desenleri, en önde Fenerbahçe Spor Kulübü’ nün lacivert rengini 3 boyutlu bir efektle oluşturuyor.

Bütün bu detaylar bir araya geldiğinde Fenerbahçe Spor Kulübü’ nün logosu ön plana çıkıyor. Herkesi etrafında toplayan, tüm Fenerbahçelilerin göğsünde gururla taşıdığı bu Büyük Arma, ışığıyla Tüm Türkiye’yi aydınlatarak, Fenerbahçe’ nin tüm Türkiye’nin Spor Kulübü olduğunun altını çiziyor.

Bu sezon tam ortadaki çubuğun her iki yanına ince çizgiler eklenerek, Efsane Çubuklunun sağlam duruşu, güven ve dayanıklılığın da vurgusu yapılıyor.

2013 Gölge Kanarya Forma
2012 / 2013 sezonu için özel olarak tasarlanan Gölge Kanarya forma antrasit ve planet mavi renklerin kombinasyonundan oluşuyor ve çubuk desenini baz alıyor.

Daha once hiç kullanılmamış, sadece Fenebahçe’ye özgü eşsiz tasarım detayı ise formanın göğüs kısmında yer alan ve yakından bakıldığında daha net görülebilen “GÖLGE KANARYA” figürü.

“Gölge Kanarya”, görkemli görüntüsüyle, Fenerbahçe’nin ve onun temsil ettiği her kavramın bekçisi, koruyucusu, aynı zamanda gizli gücü. Her zaman orada ve gerektiğinde öne çıkmaya hazır. Onun bu “güçlü” etkisi, derinliklerde bile kendini rahatça hissettiriyor.

2013 Arma Forma
2012 - 2013 sezonunun arma forması, lacivert-beyaz zemini ve ortadan geçen sarı çizgisiyle, Fenerbahçe logosu içerisinde yeralan renkleri formaya yansıtıyor, Fenerbahçe Spor Kulübü’ nün asaletinin, kudretinin ve bu kulübe duyulan gıptanın simgesi haline geliyor.

Arma forma, tasarımında barındırdığı farklı renkler ve bu renklerin uygulandığı farklı kumaşlarla, Fenerbahçe camiasının ayrıcalığını da ifade etmeyi amaçlıyor.

Göğüste, lacivert zemin üzerinde yer alan Fenerbahçe logosu ile birlikte, “Fenerbahçeli olma” nın verdiği güç ve asalet vurgulanıyor.

Yeni sezon Fenerbahçe formaları ve taraftar ürünleri, Fenerium Mağazaları ve adidas satış noktalarında 28 Temmuz’dan itibaren satın alınabilecek. Futbol takımının giydiği orijinal maç formaları 99 TL, taraftar formaları ise 60 TL’den satışa sunulacak.

0 yorum:

Yorum Gönder