22 Ağustos 2012

"Defansı sağlam tutmaya çalışacağım"

Bursaspor ile Twente'nin birbirine denk iki takım olduğunu belirten Twente Teknik Direktörü Steve McClaren, kendisinin biraz daha defansı sağlam tutmaya çalışacağını söyledi.


Twente Teknik Direktörü Steve McClaren, UEFA Avrupa Ligi Play Off turu ilk maçında Bursaspor ile yapacakları karşılaşma öncesi maçın yapılacağı Bursa Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Bursaspor'un 3 -4 maçını seyrettiğini vurgulayan McClaren, şöyle konuştu:

"Gayet iyi bir takım. 2 -3 sene önce şampiyon olduğundan dolayı tabii ki büyük bir saygı göstermemiz gerekiyor. Onlar da Avrupa ligine devam etmek istiyor, onlar da maçı kazanmak için büyük bir baskı ile oynayacak, ama takımların denk olduğunu düşünüyorum. Oldukça keyifli bir maç bizi bekliyor. Yarınki maçın sonucunda çok fazla faktör rol oynamayacak. İki denk takım nedeniyle ben biraz daha defansı sağlam tutmaya çalışacağım. Her şeye rağmen iyi bir oyunla güzel bir sonuç almak istiyoruz."

"Carson İngiltere'den öğrencim"

Bursaspor'dan kaleci Carson'un İngiltere günlerinden eski öğrencisi olduğunu vurgulayan İngiliz teknik adam, "İngiltere'yi bırakıp gelmesi nedeniyle şaşırdım. Oldukça da başarılıymış. Göreceğiz burada yarın nasıl bir maç olacağını" dedi.

McClaren, Yeşil-Beyazlı taraftarlardan çekinip çekinmediği yönündeki soruya şu cevabı verdi:

"Bursaspor hakkında fazla bilgimiz yok, ama oldukça gürültülü, coşkulu bir taraftar olduğunu biliyorum, onları duymamaya çalışacağız, biz oyunumuza bakacağız."

Bir gazetecinin, 'Yarın nasıl bir kadro ile çıkacaksınız?' şeklindeki sorusuna ise McClaren, gülerek şu cevabı verdi:

"Siz bunu kendiniz çözeceksiniz, güzel bir denemeydi."

0 yorum:

Yorum Gönder