28 Ekim 2012

Fenerbahçe'ye bir İspanyol yıldız mı?

Sporx'un iddiasına göre Jose Antonio Reyes'in, "F.Bahçe'de oynamak isterim" demesi üzerine harekete geçen menajer Marko Kırdemir bu garantiyi verip teklifi resmen Sarı-Lacivertli yönetime iletti.


2011 yıllında Galatasaray'ın da radarına giren ve transferine ramak kalan ancak Sevilla'yı seçen sol kanat Reyes, Fenerbahçe'yi düşünebileceğini ifade etti.

Habertürk'ten Ferudun Niğdelioğlu'nun haberine göre; konuyla ilgili olarak menajeri Marko Kırdemir'e, "Fenerbahçe'yi fantastik buluyorum. Kulüp benimle ilgilendiği takdirde transferin gerçekleşmesini çok isterim" dediği öğrenildi. Bunun üzerine FİFA lisanslı futbol temsilcisi Kırdemir de futbolcunun mesajını Fenerbahçe Kulübü'ne iletti.

Alex'in gidişinin ardından ileri uçta etkili olabilecek bir oyuncu arayan ve Reyes'in bu ilgisine olumlu yaklaşan Fenerbahçe, menajer Marko Kırdemir ile bir görüşme yaptı. Kırdemir'in Sarı-Lacivertli kulübe, "Eğer isterseniz bu işi 24 saatte bitirebilirim" mesajını resmen ilettiği öğrenildi.

Takımda bu yıl çok fazla şans bulamayan Stoch'un devre arasında satılma ihtimali, Reyes'in gündeme gelmesine olanak sağlıyor. Hem sol kanatta, hem de ileri uçta görev yapabilen 29 yaşındaki İspanyol bu özellikleriyle de iştah kabartıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder