25 Ekim 2012

Terry La Liga yolunda

İngiltere'de ırkçılık davası nedeniyle zor günler geçiren John Terry, Chelsea'den ayrılıyor mu? Menajeri, deneyimli oyuncunun La Liga ekiplerinden Valencia'dan teklif aldığını açıkladı. Terry'nin de ayrılığa sıcak baktığı belirtiliyor.


"John Terry, Chelsea'de sürekli hakarete uğruyor... Artık daha fazla aşağılanmak istemiyor. Bu yüzden devre arasında takımdan ayrılması gündemde. Valencia'dan somut bir teklif aldık ve görüşmeler devam ediyor." Bu sözler Chelsea'nin sembol isimlerinden John Terry’nin menajeri Francois Gallardo’ya ait.
Terry Ada'dan ayrılıyor mu?

Gallardo, ırkçılık davası sonrası hedef adam haline gelen Terry’nin Chelsea'den ayrılmak için kendisiyle temasa geçtiğini söyledi. Gallardo, Terry’nin ayrılma talebi üzerine La Liga kulüplerinden Valencia ile görüşmelere başladığını belirtti.

İspanyol ekibinin 1.5 yıllık somut bir teklifle Londra kulübünün kapısını çaldığını ifade eden Gallardo,"Teklif masada. Terry’nin haziran ayına kadar kulübüyle sözleşmesi var. Ancak kendisi ara transfer döneminde ayrılmak istiyor. Valencia ile son 15 günde 2 kez görüştük. Terry, Chelsea ile yeni sözleşme imzalayacak. Bu yüzden kulübünün de kendisini serbest bırakabileceğini düşünüyorum" dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder