5 Kasım 2012

"Yine kazanan takım olmak istiyoruz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, önemli açıklamalarda bulundu. Yeniden kazanan takım olmak istediklerini belirten Kocaman, "Bunu daha önce de yaptık, yine yapacağız" dedi.


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sakatlığı bulunan oyuncuların da iyileşmesiyle, daha önce ortaya koydukları mücadele gücü ve temposu yüksek futbol anlayışını tüm sezona yaymak istediklerini belirterek, "Biz bunu daha önce de yaptık, yine yapacağız" dedi.

Kocaman, sabah yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Zor bir dönemden geçtiklerini dile getiren Kocaman, "Avrupa'da işler iyi gidiyor ama ligde puan olarak standartlarımızın altındayız. Özellikle son iki sezonda ve son dönemde Türkiye Ligi'ni domine etmiş bir takımın, bir an önce kendi standartlarını yakalaması gerekiyor. Ama şunu da söylemek istiyorum. Bu zor günlerde futbolcularımın verdiği reaksiyon, birlikte hareket etme duygusu beni geleceğe yönelik umutlandırıyor. Toplantılarda kamplarda; herkesteki taşın altına elini koyma gayretini görüyorum ve bundan son derece memnunum. Fenerbahçe'de çok zorlu zamanları da güzel günleri de hep birlikte yaşadık. Şampiyon olduk, kupalar aldık. Sakat futbolcularımızın da takıma katılmasıyla, bu sezon bazı maçlarda ortaya koymayı başardığımız mücadele gücü, temposu yüksek futbol anlayışını, sezonun tümüne yaymak istiyoruz. Bunu yapacak kalitemiz ve gücümüz var. Yine kazanan takım olmak istiyoruz. Biz bunu daha önce de yaptık, yine yapacağız. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Her şey çok güzel olacak" dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder