25 Aralık 2012

Terim'in vazgeçilmezi Muslera

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında toplam 1438 dakika sahada kalan Uruguaylı kaleci, Galatasaray'da en çok süre bulan isim oldu. Gökhan Zan, ligin ilk yarısında forma şansı bulamadı.


Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in vazgeçemediği isimlerin başında kaleci Fernando Muslera geldi.

Sarı-kırmızılı takımın, ligin ilk yarısında oynadığı 17 maçın 16'sında forma giyerek toplam 1438 dakika sahada kalan Uruguaylı kaleci, en fazla süre bulan oyuncu oldu.

Sakatlığı nedeniyle bu sezon sadece Sivasspor maçında görev yapamayan Muslera, 88'inci dakikasında kırmızı kart gördüğü Sanica Boru Elazığspor maçını ise tamamlayamadı.

''Cim Bom''da Muslera'yı 16 maçta 1392 dakika ile Emmanuel Eboue ve 15 maçta 1341 dakika ile Selçuk İnan takip etti. Sarı-kımızılı ekipte Dany Nounkeu, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Hamit Altıntop ve Felipe Melo da ligin ilk yarısında bin dakikanın üzerinde sahada kalan oyuncular oldu.
       
AYDIN YILMAZ 90 DAKİKAYI GÖRMEDİ
Galatasaray'da ligin ilk yarısında 12 maçta toplam 484 dakika forma giyen Aydın Yılmaz, bu karşılaşmalarda 90 dakika sahada kalamadı.

İlk 11'de başladığı 3 karşılaşmada yerini başka bir oyuncuya bırakan Aydın, 9 karşılaşmada ise teknik direktör Fatih Terim tarafından sonradan oyuna dahil edildi.

 Sarı-kırmızılı takımın ligin ilk yarısında oynadığı 17 karşılaşmanın hepsinde de süre bulan tek oyuncu Noureddine Amrabat oldu.
       
CEYHUN 7, ÇAĞLAR 18 DAKİKA OYNADI
Galatasaray'da ligin ilk yarısında Ceyhun Gülselam en az forma giyen oyuncu olarak dikkat çekti.

Ceyhun Gülselam, sadece bir karşılaşmada 7 dakika sahada kalırken, Çağlar Birinci de bir maçta 18 dakika top koşturdu.
       
GÖKHAN ZAN FORMAYI UNUTTU
Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli oyuncularından Gökhan Zan, ligin ilk yarısında forma şansı bulamadı.

Galatasaray'da 4'ünca sezonu geçiren tecrübeli futbolcu, ilk yarıdaki hiçbir karşılaşmada Fatih Terim tarafından tercih edilmedi.

''Cim Bom''da 3'üncü kaleci Eray İşcan ile Kayserispor'dan transfer edilen Furkan Özçal da ilk yarıda forma giyemeyen oyuncular oldu.

 

0 yorum:

Yorum Gönder