27 Şubat 2013

"Aziz Yıldırım'ı ağırlamaktan onur duyarız"

Hafta sonu oynanacak Beşiktaş Fenerbahçe derbisi öncesi Siyah Beyazlılar'ın Asbaşkanı Levent Erdoğan, Aziz Yıldırım'ı İnönü'de ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.


Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Erdoğan derbide Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı ağırlamayı arzu ettiklerini, Yıldırım'ı ağırlamak ve karşılamaktan şeref duyacaklarını söyledi.  Erdoğan: "Aziz Yıldırım'ın İnönü Stadı'na gelmesi en tabî hakkıdır. Onu aramızda görmek ve ağırlamayı arzu ediyoruz. Bizim için çok büyük mutluluk ve şeref olacaktır. Onu ağırlamak ve karşılamaktan onur duyarız" dedi.  

Asbaşkan Erdoğan, "2016'da Şampiyonlar Ligi kupasını almak için mücadele edeceğiz; ama umarım ondan önce nasip olur. Belki önümüzdeki sezon, ihtiyaca yönelik ucuza kaçmayan transferler yapılacak. Umarım o hedefe ulaşılacak" diye konuştu.

"Ben ibra etmemeye karşıyım"
Levent Erdoğan, "Ben yönetimlerin ibra edilmemesine karşıyım. İbra etmemek demek kulübü mahkemelerde süründürmek demektir. İbra temek ise,hatası olan başkan ya da yönetim hakkında dava açma hakkından vazgeçmek anlamına gelmez. İbra edilmiş bir yönetim arınmışbir yönetim anlamına gelmez. Hatası olan yönetici ve başkan hakkında üyeler her zaman mahkemeye gitme hakkına sahiplerdir. Ayrıca ibra etmeyenler 45 günlük süre içerisinde mahkemeye gitme zorundalar. Bu süre içerisinde ne bulunacak ki mahkemeye gidilecek. Mahkeme somut deliller ister.  İbra etmemek Beşiktaş'ı mahkemeye götürmektir. İbra edip, usulsüzlük yaptığına inandıkları başkan ya da yönetim hakkında mahkemeye gitmek ise daha doğru bir davranışıtır. Çünkü böyle yaparsanız o kişileri mahkemeye vermiş olursanız. İbra etmezseniz Beşiktaş'ı mahkemeye vermiş olursunuz" dedi.

"Demirören sözünden dönmez"
Erdoğan, "Demirören'le her zaman diyalog kurulması mümkündür. Diyaloglar kurulmuştur.  Yurt çapında bile diyalogların kurulması sağlanmaktadır. Zaten Yıldırım Demirören, 104 milyon liralık parayı kulübe bağışlamıştır. Sözünden dönen bir kişi değildir. Bunlar iyi diyaloglarla giderilebilir. Hasmane savaşlarla bir şeyolmaz. Demirören'in kulübe verdiği bir zarar varsa bunu da seve seve telafi eder" ifadelerini kullandı.

"Stadın temelinin atılması önünde engel yok" 
Levent Erdoğan, "Yeni stadımızın Mayıs ya da Nisan'da temelinin atılması önünde en ufak bir engelin olmadığını düşünüyorum. Beşiktaş'a ve Türk sporunu çok önemli bir eser kazandıracağız.  Stad inşaası konusunda, çok sayıda sponsor alternatifimiz var. Stadımızın yerinde yeniden yapımı konusunda ne maddi ne manevi sorun yoktur. İnşallah Nisan sonu, Mayıs ortalarında temeli atacağız" dedi.

"Derbide daha tempolu ve hırslı bir Beşiktaş" 
Asbaşkan Erdoğan, "Beşiktaş, Sivasspor maçında da gördük, daha hırslı ve tempolu bir futbol anlayışına sahip derbi öncesi. Dostana spor ahlakına yakışır bir maç olmasını istiyoruz. Elbette takımımıza güveniyoruz. Kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder