20 Ekim 2012

Real Madrid zorlanmadı

İspanya La Liga'da sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan Real Madrid, sahasında Celta Vigo'yu 2-0 mağlup etti ve oynadığı son 4 maçta, 3. galibiyetini aldı.


İspanya La Liga'da Real Madrid, Santiago Bernabeu'da konuk ettiği Celta Vigo'yu 2-0 mağlup etti. Eflatun-beyazlı ekibe galibiyeti getiren goller, Higuain ve Ronaldo'dan geldi.

NTV Spor'dan canlı yayınlanan maça düşük bir tempoda başlayan ev sahibi Real Madrid, beklenmedik bir anda golü de bulmayı başardı. Sol kanattan hareketlenen Gonzalo Higuain, orta-şut karışımı bir vuruş yaptı. Direkt kaleye giden top, Sergio Alvarez'in üzerinden filelere gitti.

İlk devrenin kalan dakikalarında Real Madrid'de Ronaldo, üst direği geçemedi ve soyunma odasına ev sahibinin 1-0'lık üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıda da skor üstünlüğünü elinde bulunduran Real Madrid, tempoyu fazla yükseltmedi. Zaman zaman hücumdaki etkili pas organizasyonları ile pozisyon arayan Real Madrid, 66'da penaltı kazandı. Ceza sahası içinde düşürülen Mesut Özil, takımına penaltıyı kazandırdı.

Bu penaltıda topun başına geçen Cristiano Ronaldo, Real Madrid'i 68. dakikada 2-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Mücadelenin kalan dakikalarında Real Madrid, bu skoru korumayı başardı ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Sezona kötü başlayan ancak daha sonra toparlanan Eflatun-beyazlılar, oynadığı son 4 lig maçındaki 3. galibiyetini aldı ve puanını 14'e çıkardı.

Konuk takım Celta Vigo ise 9 puanda kaldı.

0 yorum:

Yorum Gönder