25 Aralık 2012

Michu'ya milli takım yolu göründü!

Premier Lig'in yükselen yıldızı Michu, İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Vicente Del Bosque'nin gözüne girdi. Del Bosque, Michu'yu ilerleyen dönemde kadroya çağıracağını söyledi.


Premier Lig'in yükselen yıldızı Michu'ya milli takım yolu göründü. İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Vicente Del Bosque; Michu'yu ilerleyen dönemde kadroya çağıracağını söyledi.

Premier Lig takımlarından Swansea City'nin 2 milyon sterlin karşılığında Rayo Vallecano'dan renklerine bağladığı Michu, İngiltere'de lige damgasını vurdu. Düşük bir bonservis ücretiyle takıma katılmasına karşın, çıktığı 18 maçta 13 kez golle buluşan Michu, İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Vicente Del Bosque'nin de gözüne girdi. İspanya'da bir televizyon programına açıklamalarda bulunan Del Bosque; Michu'yu Celta Vigo'dan Aspas ile birlikte, Şubat ayında Uruguay'la oynayacakları özel maçın kadrosuna davet edeceğini dile getirdi.

Kariyerindeki en skorer dönemini geçtiğimiz sezon Rayo Vallecano'da 15 gol atarak geçiren Michu, ligde attığı 13 golün yanı sıra Lig Kupası'nda da bir gole imzasını atmıştı.

Ada'nın en golcü orta saha oyuncusu Michu'ya, Manchester United menajeri Alex Ferguson da övgüler yağdırmış; esprili bir dille; "Böyle bir futbolcuyu gözden kaçırdıkları için oyuncu izleme komitemizle görüşmem gerek" demişti.

 

0 yorum:

Yorum Gönder