5 Aralık 2012

"Sahaya kazanmak için çıkacağız"

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Borussia Mönchengladbach'ı konuk edecek Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, basın toplantısı düzenledi.


Gruptan çıkmayı son maçtan önce garantileyen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, son günlerde gündemde olan Wesley Sneijder transferi hakkında konuştu. Kendisinin bilgisi olduğu bir transfer çalışması olmadığını vurgulayan başarılı teknik adam "Ligde ve Avrupa'da sezonun ikinci yarısında 2-3 kademe daha ileride olacağımıza inanıyorum. Şu anda transfer çalışmamız sıfır. Tabii ki futbolcular izliyoruz, takip ediyoruz ancak herhangi bir çalışmamız, bitmiş, görüşülmüş bir şey yok. Sneijder ile ilgili de herhangi bir çalışmamız yok. Benim bildiğim kadarıyla hiçbir ilgimiz yok ancak benim dışımda bir ilgi varsa bilemem" dedi.

Gladbach maçına ideal kadro ile çıkıp kazanmaya çalışacaklarının ifade eden Kocaman, sözlerine şöyle devam etti: "Hem ligi hem Avrupa'yı aynı anda götürmeye çalışacağız. Bu çok kolay bir şey değil ama Fenerbahçe yarıştığı her kulvarda en tepeye oynayan bir kulüptür.

Öte yandan Fenerbahçeli futbolcu Serdar Kesimal, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımıyla yapacakları taraftarlarının önünde mutlaka galip gelmek istediklerini söyledi.

Serdar, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, iki takımın da gruptan çıkmayı garantilediğini hatırlatarak, ''Kendi taraftarımızın önünde mutlak galip gelmek istiyoruz. İnşallah yarın Allah'ın izniyle maçtan istediğimiz sonucu alacağız'' dedi.

Almanya'da doğup büyüdüğünü hatırlatan Serdar Kesimal, ''Türkiye'nin en büyük takımıyla bir Alman takımına karşı oynamak gurur verici. Yarın zor bir maç olacak. Borussia Mönchengladbach her ne kadar ülkemizde değersizleştirilse de çok iyi ve ekolü olan bir takım. İnşallah yarın elimizden geleni yapıp, 3 puanla maçtan ayrılırız'' diye konuştu.

Serdar, takımdaki rekabetle ilgili bir soru üzerine de ''Fenerbahçe gibi bir kulüpte tabii ki rekabet olacak. Herkes oynamak istiyor. Hepimiz Fenerbahçe'nin başarısı için çalışıyoruz. Ben de bekleyeceğim. Forma şansı gelirse elimden geleni yapacağım'' şeklinde konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder