1 Ocak 2013

"Fenerbahçe bir futbolcu için zirve"

Fenerbahçe'de attığı 5 golle dikkatleri üzerine çeken Sezer Öztürk, mücadele ettikleri 3 kulvarda şampiyon olmak istediklerini söyledi. Teknik direktör Aykut Kocaman'a destek veren Sezer, Fenerbahçe'de futbol oynamının bir futbolcu için zirve olduğunu söyledi.


Fenerbahçe'de sezonun ilk yarısında gösterdiği performans ve attığı 5 golle dikkatleri üstüne çeken Sezer Öztürk, kulüp dergisine açıklamalarda bulundu..

İlk yarıda çok kısa süreler aldığını ancak ikinci yarıda göstereceği performansla daha fazla forma şansı bulmak istediğini ifade eden  Sezer, "Buna rağmen 5 gol, 3  asist çok da kötü değil.  Bunun daha da üstüne çıkabileceğimi ve takımım için daha faydalı bir oyuncu olabileceğimi biliyorum" dedi.

SEZER'DEN KOCAMAN'A DESTEK
Karabükspor maçında taraftarın teknik direktör Aykut Kocaman'a gösterdiği tepkiyi eleştiren  Sezer, "O kişiler bence Fenerbahçeliliklerini sorgulamalı. Aykut Kocaman gibi değerli bir futbolcuya ve bu takımı 3 sezondur her koşulda sırtlamış müthiş bir teknik adama yapılmış çirkin bir sözlü saldırıdır. Hocamız için de bardağı taşıran bir damlaydı" diye konuştu.

"KALİTELİ BİR TAKIMIZ"
Kötü sonuçların sorumlusu olarak futbolcuları gösteren Sezer," Aykut Kocaman'ın kafasındakini sahaya yansıtamayan bizleriz. İlk yarı ortaya çıkan tüm istatistikler çok daha iyi olabilirdi. Gerçekten kaliteli bir takımız. Teknik direktörümüzün her zaman arkasındayız ve  onun öğrencileri olarak 3 kulvardaki mücadelemize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Şampiyonluk için her zaman iddialı olduklarını dile getiren başarılı oyuncu," Galatasaray ile  Kadıköy’de de karşılaşacağız. O zamana kadar rakibimizle başa baş gidip, şampiyonluğu kendi evimizde ilan etmemiz çok daha güzel olacaktır" ifadelerini kullandı.

 

0 yorum:

Yorum Gönder