26 Ekim 2012

Dnipro zorlanmadı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Dnipro rüzgarı hız kesmiyor. Sahasında Napoli'yi konuk eden Dnipro 3 puanı 3 golle kaptı.


UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda Dnipro sahasında Napoli'yi 3-1 mağlup etti ve puanını 9'a çıkardı.

Dnipro Dnipropetrovsk golü erken buldu. Henüz 2. dakikada golü atan isim Artem Fedetskiy oldu. Maçın başında skor avantajını eline geçiren Ukrayna temsilcisi ilerleyen dakikalarda daha çok skoru korumaya yönelik bir oyun anlayışı ile göründü.

Rakip kaleye kontra ataklarla giden Dnipro Dnipropetrovsk 42. dakikada Matheus Leite farkı 2'ye çıkardı.

Maçın başında yenik duruma düşen Napoli, golün şokunu üzerinden atar atmaz beraberlik için rakip kaleye yüklendi. Gol fırsatları yakalamasına rağmen değerlendiremeyen Napoli ilk 45 dakikayı 2-0 yenik kapattı.

İkinci yarıya da iyi başlayan Dnipro Dnipropetrovskskor'i skor avantajının verdiği rahatlıkla zaman zaman Napoli kalesinde tahlikeli ataklar üretti. Farkı azaltmak için Dnipro kalesine yüklenen İtalyan temsilcisi Napoli aradığı golleri bir türlü bulamazken 64. dakikada kalesinde üçüncü golü gördü. Giuliano Victor ile farkı 3'e çıkaran Dnipro iyice rahatladı.

75. dakikada Napoli farkı 2'ye indirmeyi başardı. Gelişen Napoli atağında topla buluşan Edinson Cavani skoru 3-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda Napoli skoru değiştirmeyice Ukrayna deplasmanından 3-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Dnipro puanını 9'a çıkarırken Napoli ise 3 puanda kaldı.

HOLLANDA'DAN GALİP ÇIKMADI
Grubun diğer maçında PSV Eindhoven, Hollanda da AIK Stockholm ile 1-1 berabere kaldı. Stockholm'un golünü 61 dakikada Kwame Amponsah Karikari atarken PSV'nin bu gole cevabı 80. dakikada Jeremain Lens ile oldu.

Bu sonuçla PSV puanını 4'e çıkarıken AIK Stockholm ise ilk puanını aldı.

0 yorum:

Yorum Gönder