28 Ekim 2012

Galatasaray'da hedef Carlinhos

Sezon başında Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Brezilyalı Carlinhos'u sarı-kırmızılı yönetim yakından takip etmeye devam ediyor.


"Galatasaray'da transfer bitmez" sloganı gerçek oluyor! Galatasaray yönetiminin ileri gelen isimlerinin hemen her fırsatta dile getirdiği bu slogan, ara transfer döneminin yaklaşmaya başlamasıyla bir kez daha gündeme geldi. Ara transfer döneminde kadro maksimum 2 takviye yapmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda sol bek için arayışlarını sürdürüyor.

Hakan Balta'nın sakatlığından dolayı düzenli olarak forma giyememesi ve Albert Riera'nın sol bekte beklenen seviyeye gelememesi Fatih Terim'i sol beke nokta transfer istemeye itti. Sezon başında uzun bir süre Fluminense'nin sol beki Carlinhos ile ilgilenen sarı-kırmızılı yönetim, Fluminense Başkanı Peter Siemsen'in 5 milyon euroluk bonservis bedeli belirlemesinin ardından transferde geri adım atmıştı.

5 MİLYON EUROYA SERBEST KALIYOR 
Kaleci antrenörü Taffarel'in raporu doğrultusunda Carlinhos için Fluminense ile bir görüşme yapan sarı-kırmızılı yönetim, masanın üzerine 3.5 milyon euroluk bir teklif koymuş ancak bu teklif geri çevrilmişti. Yaşanan gelişmeleri doğrulayan Fluminense Başkanı Siemsen, "Oyuncumuzun bizimle kontratı var ve bir sözleşme fesih bedeli var. Eğer Galatasaray bu ücreti getirir ve Carlinho da gitmek isterse bu transfer gerçekleşir ama bizim oyuncumuzu satmak gibi bir düşüncemiz yok." ifadelerini kullanmıştı.

Fluminense ile yaptığı sözleşmede "5 milyon euroya serbest kalır" maddesi bulunan Carlinhos için yeniden nabız yoklamaya başlayan Galatasaray Yönetimi, ara transfer döneminde Milan Baros'u elden çıkartarak yabancı kontenjanına Brezilyalı futbolcuyu dahil etmek istiyor.

BREZİLYA'DA ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR!
Brezilya Ligi'nin bitimine 5 hafta kalan Fluminense forması altında şampiyonluğa koşan Carlinhos, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Mano Menezes tarafından da davet almaya devam ediyor. 25 yaşındaki Brezilyalı sol bek Carlinhos, taraftarların en sevdiği oyuncular arasında yer alıyor. İlk 11'in değişmez ismi olan başarılı oyuncu futbola Santos'ta başladı. Daha sonra Cruzeiro ve Mirassol takımlarına kiralanan Brezilyalı, ardından, şu an formasını giydiği Fluminense takımına transfer oldu ve bu forma altında 84 maça çıktı. Carlinhos 5 gole imza atarken 11 de asist yapıp skora katkıda bulundu.

0 yorum:

Yorum Gönder