11 Kasım 2012

Birer gol, birer puan!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Mersin İdmanyurdu deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, Umut ile öne geçti; Nobre eşitliği sağladı.


Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda karşılaştı.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan ve yavaş tempoda geçen mücadelede 1-1 sona erdi.

Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Romanya'da Cluj'u 3-1 yenen Sarı-Kırmızılılar, hafta içi oynanan maçın verdiği yorgunlukla rakibi karşısında tempoyu yükseltemedi. Rakibine fazla pozisyon şansı vermeyen Galatasaray'ın ilk yarıda iki şutu direkten döndü. İki takım da golle buluşamayınca ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya oyuncu değiştirmeden başlayan Sarı-Kırmızılılar, Umut Bulut'un 48. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bu sezon tek galibiyeti bulunan rakibi karşısında farkı attırmaya çalışan Galatasaray, aradığı 2. golü bulamadı. Mersin İdman Yurdu, köşe vuruşunda Mert Nobre'nin kafa golüyle eşitliği yakaladı: 1-1. Kalan 27 dakika karşılıklı ataklarla geçildi. Ancak her iki takım da skor tabelasını değiştiremedi ve mücadelede 1-1 sona erdi. Lider Galatasaray, en yakında takipçisi Medical Park Antalyaspor'un puan kaybettiği haftada, Mersin deplasmanında iki puan bıraktı.

Bu sonuçla Galatasaray 22 puanla, Medical Park Antalyaspor'un önünde averaj farkıyla liderliğini sürdürdü. Bu sezon oynadığı 11. maçta tek galibiyet alabilen Mersin ekibiyse 9 puana yükseldi ve haftayı 17. sırada tamamladı.

0 yorum:

Yorum Gönder