5 Kasım 2012

Oğuzhan Özyakup siftah yaptı

Beşiktaş'ta Mersin İdman Yurdu maçına damga vuran isim Oğuzhan Özyakup oldu. Güzel oyununu 1 gol ve 1 asistle süsleyen genç yetenek, siyah beyazlı formayla ilk golünü attı. Ancak ikinci yarının başında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.


Beşiktaş'ta 8. haftadaki Trabzonspor maçından bu yana ilk 11'e yerleşen Oğuzhan Özyakup, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından Mersin İdman Yurdu maçında da ilk 11'de kendine yer buldu.

Sezon başında Arsenal'den transfer edilen genç futbolcu Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarındaki başarılı futbolunu Mersin İdman Yurdu maçının ilk yarısında da devam ettirdi. İsabetli pasları ile siyah-beyazlıların en etkili ismi olan Oğuzhan, 31. dakikada takımının maçtaki ikinci, Beşiktaş kariyerinin ise ilk golüne imza attı. 20 yaşındaki futbolcu 45. dakikada da şık hareketleri sonrasında Holosko'ya asist yaptı.

Buna karşın 19. dakikada sarı kart gören Oğuzhan Özyakup, devrenin hemen başında kullanılan serbest vuruşta topa elle müdahale edince ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Basit 2 sarı kartla güzel futbolunu gölgeleyen Oğuzhan, 11. haftada oynanacak Bursaspor maçında da forma giyemeyecek.

0 yorum:

Yorum Gönder