21 Ekim 2012

Dolmabahçe'de dev randevu

Ligdeki son üç maçından mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, sahasında yaklaşık 50 gündür yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor'u konuk edecek. Saat 19.00'da başlayacak dev mücadelenin canlı anlatımını sitemizden takip edebilirsiniz.


İLK 11'LER BELLİ OLDU!

BEŞİKTAŞ: McGregor, Uğur, Sivok, Ersan Gülüm, Hilbert, İbrahim Toraman, Fernandes, Oğuzhan, Holosko, Batuhan, Almeida.

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Mustafa, Bamba, Emerson, Zokora, Soner, Sapara, Yasin, Olcan, Halil

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, BJK İnönü Stadı'nda Trabzonspor'u ağırlayacak. BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Trabzonspor'u ağırlayacak Beşiktaş, galip gelerek kötü gidişini sonlandırmak istiyor. Ligde Siyah-Beyazlılar karşısında son 8 deplasman maçında sadece 1 yenilgi alarak başarılı bir performans ortaya koyan Trabzonspor, güçlü rakibini mağlup ederek yoluna devam etmek istiyor.

Süper Lig'deki son 3 maçında Gaziantepspor, Sivasspor ve Fenerbahçe'ye mağlup olan siyah-beyazlılar, taraftarının da desteğiyle, bu sezon deplasmanda galibiyeti bulunmayan Trabzonspor'u BJK İnönü Stadı'ndan puansız gönderip, çıkışa geçmenin hesabını yapıyor.

Ligde geride kalan 8 haftada 8 puan toplayabilen Siyah-Beyazlılar, BJK İnönü Stadı'nda son 8 lig maçında sadece 1 kez yenebildiği 12 puanlı bordo-mavili takım karşısında kırmızı kart cezalısı Veli Kavlak'tan yoksun mücadele edecek. Veli'nin yanı sıra Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı, Mehmet Akgün de karşılaşmada forma giyemeyecek. Hafta içerisindeki antrenmanda sakatlanan Necip Uysal'ın durumu ise netlik kazanmadı.
reklam

Ligde tek yenilgisini 3'üncü haftada Gaziantepspor deplasmanında 1-0'lık sonuçla alan, ardından son 4 lig maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Karadeniz ekibi, ligde yaklaşık 50 gündür mağlubiyet yüzü görmüyor. Trabzonspor'da 21 kişilik İstanbul kafilesinde Tolga, Alanzinho, Colman, Celutska, Vittek, Aykut ve Giray yer almadı.

1 yorum:

  1. normal de şuan Trabzon daha iyi durum da ama çok önemli eksikleri var başta Colman o yuzden iyi bır maç olcak bence oyle umuyorum..

    YanıtlaSil