31 Aralık 2012

Galatasaray'da rota Ömer Toprak

Galatasaray, Bayer Leverkusen forması giyen milli futbolcu Ömer Toprak'ı ikna etti. Sarı-Kırmızılar bu transferi bitirmek için Leverkusen ile pürüzleri gidermesi gerekiyor.


Transfer çalışmalarını tüm hızıyla yürüten Galatasaray'da hedef Ömer Toprak. Almanya'da Bayer Leverkusen forması giyen milli futbolcu ile yakından ilgilenen Galatasray stoper mevkisine Ömer'i alarak Şampiyonlar Ligi'nde yoluna iddialı bir kadroyla devam etmek istiyor.

Tatile çıkmadan önce yönetime raporunu sunan Fatih Terim 2 Ocak'ta başkan Ünal Aysal ile transfer zirvesi yapacak ve transfer raporunu başkan Aysal'a sunacak.

Daha önce Türkiye’de oynamaya sıcak bakmayan ancak Fatih Terim’in etkisi ve G.Saray’ın iyi gidişiyle sarı-kırmızılı formaya onay veren Ömer’in ‘gelirim’ demesi transfer için yeterli olmuyor. Kulübü başarılı oyuncuyu bırakmaya yanaşmıyor. Bursaspor’un Serdar Aziz’i vermek istememesi, gözleri Ömer’e çevirmişti. Alman ekibi ile 2016’ya kadar sözleşmesini bulunan Ömer için 5 milyon Euro bonservis öneren Sarı-Kırmızılılar, Leverkusen’i bir türlü ikna edemiyor. Almanlar transferi yokuşa sürüyor. Bu arada Erdal Keser de yönetimin talimatı doğrultusunda yerli bir sol bek arıyor.

 

0 yorum:

Yorum Gönder