20 Ocak 2013

Wesley Sneijder Galatasaray'da

Galatasaray Sneijder'i borsaya bildirdi... Sarı kırmızılı kulüp tarafından borsaya yapılan açıklamada, "Sneijder'in transferi için Kulübü ve oyuncunun kendisiyle mutabakata varılmıştır" denildi. Ünal Aysal, Hollandalı yıldızın yarın akşam üstü İstanbul'a geleceğini söyledi.


Galatasaray, Wesley Sneijder transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılı kulüp, Wesley Sneijder'i borsaya bildirdi...

Sarı kırmızılı kulüp tarafından borsaya yapılan açıklamada, "FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübü ve oyuncunun kendisiyle mutabakata varılmıştır. Gerçekleşecek sağlık kontrollerinin ardından anlaşma imzalandığında şartları hakkında kamuoyuna açıklama yapılacaktır" denildi.

Sneijder'in transferini değerlendiren Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Hollandalı yıldızın yarın akşam üstü İstanbul'a geleceğini söyledi.

Cumartesi akşamı Milano'ya giden Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Lutfi Arıboğan ve Başkan Ünal Aysal'ın Danışmanı İnan Kalpakçıoğlu burada Wesley Sneijder, eşi ve babasıyla bir araya gelmişti. Uzun süren görüşmeler neticesinde özellikle Sneijder'in menajeri Soren Lerby nedeniyle ortaya çıkan sorunlar giderilmişti.

 

0 yorum:

Yorum Gönder