26 Ekim 2012

Neşeli günler

Fenerbahçe'de AEL Limassol karşısında alınan tarihi galibiyetle Avrupa Ligi C Grubu'nda ilk sıraya yerleşmenin sevinci yaşanıyor.


Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki kritik buluşmada, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması ve sadece futbolun öne çıkmasına, sahadan galibiyetle ayrılınması eklenince, sarı lacivertli kafile keyifli bir yolculuk sonrası sabaha karşı istanbul'a döndü.

Futbolculara bir gün izin verilirken, Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü oynanacak Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına yarın başlanacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa ligi'ndeki başarılı grafiği Spor Toto Süper Lig'e de yansıtmak ve galibiyetlerle zirveye çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Sarı lacivertlilerde sakatlıkları süren ve ael limassol maçında oynayamayan Joseph Yobo, Mehmet Topuz ve Raul Meireles  Medical Park Antalyaspor maçında da forma giyemeyecek.

Bu arada AEL Limassol maçının ikinci yarısında oynayan Milos Krasic'in düşük performansı ve fizik olarak hala hazır duruma gelmemesi teknik kadroyu düşündürüyor.

Pazartesi gününe kadar bu oyuncu ile bir toplantı yapmayı planlayan teknik heyet, Krasic'e olan güvenini yenileyecek, ancak fizik olarak hazır hale gelmesi için sırp oyuncuya ekstra program uygulanacak.

Joseph Yobo ile Mehmet Topuz'un da 10 gün içinde hazır duruma gelmeleri bekleniyor. İki futbolcunun AEL Limassol ile İstanbul'da oynanacak Avrupa Ligi maçında hazır duruma gelmesi bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder