26 Ekim 2012

Terim'den büyük revizyon

Fatih Terim, Kayserispor maçında büyük bir revizyona hazırlanıyor. Son 6 resmi karşılaşmadan da galibiyet çıkaramayan Galatasaray'da Fatih Terim, yoğun maç trafiğinde yorulan oyuncularını dinlendirmeyi ve formsuzlara gözdağı vermeyi hedefliyor.


Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 6 karşılaşmada galip gelemeyen Galatasaray'da Kayserispor mücadelesinde Fatih Terim kadroda rotasyona gidiyor.

Sarı-kırmızılı takım ligde oynadığı son 4 maçta da eşitliği bozamadı. Terim'in Kayserispor mücadelesindeki amacı hem yoğun maç trafiğinden yorulan oyuncularını dinlendirmek hem de formsuz isimlere gözdağı vermek.

Zorlu maç öncesinde sarı-kırmızılılar'da kaleci Muslera'nın yeri garanti.

Geçen sezonki formuyla şampiyonluğun başmimarlarından olan Emmanuel Eboue’ye kulübe yolu görülebilir. Son haftalardaki isteksiz oyunuyla büyük hayalkırıklığı yaratan fildişi sahilli oyuncu, Gençlerbirliği ve Cluj maçlarında Fatih Terim tarafından kenara alınmıştı. Son olarak Cluj karşısında yerini Sabri'ye bırakan Emmanuel Eboue, Terim'in Kayserispor karşısında yapmayı düşündüğü rotasyona takılabilir. Terim, Eboue yerine savunmanın sağında Sabri Sarıoğlu'na forma verebilir.

RIERA'NIN FORMASI GARANTİ GİBİ
Lig, Şampiyonlar Ligi ve milli maçlar için üç kulvarda sezon başından bu yana yoğun bir trafikte sahaya çıkan Semih Kaya, Kayserispor karşısında dinlendirilmesi beklenen isimlerden. Milli maçlar dönüşünde hafif sakatlıklar geçiren ve geçen sezonki formunu bulamayan genç savunma oyuncusunun yokluğunda Terimİ savunmayı Dany-Cris ikilisinden oluşturabilir. Solda Albert Riera'nın Cluj maçında performansıyla forması garanti gibi gözüküyor.

SELÇUK İNAN'A İKİ PARTNER
Terim'in önemli değişikliklere gitmesinin beklendiği bir başka bölge de orta saha. Cluj maçında sakatlanan Melo için yoğun bir tedavi uygulanıyor. Ancak Brezilyalı oyuncunun gerek antrenman eksikliği gerekse de yorgunluğu nedeniyle Kayserispor maçında riske edilmemesi bekleniyor. Melo'nun yokluğunda Selçuk İnan'ın orta alandaki partneri için iki aday var: Emre Çolak ve Yekta Kurtuluş.

Cluj maçında takımın en iyileri arasında gözüken Nordin Amrabat, eski takımıyla oynanacak maçta sol kanatta görev alacak. Sağda ise Hamit Altıntop forma giyecek. Elmander'in uzun sürecek sakatlığında hücum hattı ise Umut Bulut ile Burak Yılmaz ikilisiyle kurulacak.

1 yorum:

  1. en iyisini yapmış Fatih Hoca ama forvette de keşke Baros'a sans verse cok ıyı olurdu.

    YanıtlaSil